.

Sortida Granera - 03.04.11 - a les 7:45 en la rotonda de Castellar


.

cami rural SANAHUJA-SOLSONA

sábado, 23 de octubre de 2010



Dijous 21 d'Octubre,,, 2 elements de la colla es demanen festa a la feina aprofitant que no han esgotat els dies de vacances i se'n van d'excursio a tastar una nova pista asfaltada.

Estem a CALAF ,on deixem el cotxe i agafem la crta de PINÓS,,fins que trobem el trencall d'Enfesta, primer pista asfaltada del dia ...ens deixa a CAstellfollit de Riubregós amb absencia absoluta de transit...seguim ja per la crta de Ponts cap a Torà Biosca i Sanahuja, on comença la perla de dia,,,un cami rural perfectament asfaltat que puja fins a Solsona passant per St Climenç.
Son més de 30 kms els que hi ha de pista + 5 de crta ja normal...sempre de pujada amb algunes rampes del 8% però assequibles,,només trobem tractors i algun boletaire,,,però regna la mes absoluta tranquilitat.
A solsona fem cap a l'hostal Nou però al trencall d'el Miracle i SU ens hi fiquem ,,,seguim pujant i baixant i ja enfilats cap a dalt el Santuari de Pinòs girem abans de les rampes dures cap a Ardèvol i Torà,,,tranquilitat total una vegada més,,,
A torà ja nomes ens queden 14 kms fins a Calaf , per un total de 117 kms i 1544 m de desnivell.
una altre pista asfaltada al curriculum.Qui vulgui anar ,ja ho sap
JOSEP





0 comentarios: