.

Sortida Granera - 03.04.11 - a les 7:45 en la rotonda de Castellar


.

Balsareny 28/03/10, pel Saperas i pel Raúl

lunes, 29 de marzo de 2010

BON DIA A TOTS MENYS ALS MAMONCETES QUE FAN FESTA TOTA LA SETMANA I APROFITARAN PER ENTRENAR A SACO...
doncs faig una mica de cronica per a que no falti ambientillu
son les 7:30 h quan el rellotge de la Rambla diu 6:30 h i esta mig fosc però ja es veu que el dia serà clar ,
Estem a la penya el Mario, Raul, Osquilla,Juanan ,..ens les prometem felices perqe no hi ha cap fiera i podrem fer la volta xinuxanu....però casun la apareix el killer toni V ,i ademés amb la bici bona, la TIME de competi.que hi farem .arriva també el Miquel Navarro que te ganes de fer fondo despres de la marxa de Vila el diumenge anterior .
encarem la crta de Matadepera i a la rotonda avda Bejar no hi ha el neeng del Badalonès...que raru potser diuen estara a la rotonda de dalt a Matadepera...jo els hi dic que m'estranya perque els de camacus de Badalona no tenen ni idea de creuar el poble ...dit aixó em sona el movil i efectivament es el neeng i el Jose Look que estan a la rotonda de l'avda Bejar ,quedem en afluixar per a que ens atrapin ...però no he penjat el mòvil que salta com una molla el toni TIME que vol provar de pujar la Mata amb plato gordo perque es lo que toca al llibre del CHEMA.El RAUL es l'unic valent que s'enganxa a roda i la resta pugem a ritmete comentant el cebollon del CONTADOR el dissabte .
A dalt la MATA ens reagrupem tots plegats i cap avall ben tapadets .Toni V i JUANAN fan forat pero no hi ha pressa.arrivem a Navarcles i el killer entra a fer un cafe perque s'esta avorrint i la resta enfilem a artés amb el Toni V posant en fila a la grupeta ,, aleshores en una jugada magistral meva deixo que el killer es passi de llarg la rotonda de l'entrada i nosaltres enfilem cap a Cabrianes mentre ell fa mitja volta per atrapar-nos..es lo que tiene escapar-se per davant sense saber el cami.
arrivem a cabrianes i el TONI V segeix una altra vegada escapat per davant ,va sobrat però no te ni idea del recorregut i es torna a passar la cruilla de la pista que va a Sallent pel costat de la sequia tot i els nostres crits per avisar-lo....pardillo..
arrivem a SALLENT i allà sì que haig de prendre les regnes del grup amb un cop d'autoritat ,perque el callejeo es complicat i no se'm pot perdre cap ovella del ramat.arrivem a Balsareny sense mes novetats i amb ganes d'esmorzar , portem 56 kms ja.
a la tornada ma´s de lo mismo ,Cap a Avinyó s'escapen Toni i RAUL la resta ens defensem dignament , en especial un JOSE B.qui cual Tom Boonen enfila la grupeta fins a Artés i s'escapa a la pujada de Calders .A dalt la rotonda reagrupament general i baralles amb la purria de motards que com a plaga infecte pululen per allà fent curses.
arrivada la pujada al coll de Lligabosses ,(km 28 pels camacus )i ens creuem amb el LORD de la penya .LORENZO que s'ha menjat la crusa de F1 a casa i ha sortit a trobar--nos .xerradeta ,baixada a St LLorenç on el neeng descobreix que les seves flamant espardenyes CATLIKE han perdut un cargol allen de la cala .Toni V i Raul avorrits d'esperar arrenquen cap al seu kelly (Sabina dixit) i la resta podem fer grupete compacte amb bon ritme .A castellar acomiadem a Jose B i Baena i cap a casa , a les 13:17 h entrem a la city.
feina feta , tots contents de la sortida
JOSEP




Un Toni que és superior a tots (ens deixa quan vol, va al ritme que vol), ha fet el que ha volgut, tot i que el Saperas ha intentat perdre’l en alguna cruilla que altra…
Un Mario provocador, sense roba interior i amb un coulotte amb transparències, i a sobre es possava dabant per ensenyar-nos el culet depiladet… més d’un s’ha possat palote.
I un esmorçar el més barat possible (5’50€), qué més es vol?
A mitja tornada el Llorenç ha demostrat com viuen els senyors. Aixecar-se per veure la F1, i, quan el Sol ja ha sortit fa hores, donar una volteta. Un crack.
Salutacions!
P.D. La setmana vinent, el Puntí i jo estem a la VolCAT. Intentarem deixar els Blacks a bon lloc.
Raúl

0 comentarios: