.

Sortida Granera - 03.04.11 - a les 7:45 en la rotonda de Castellar


.

Clàssica Blacks.

miércoles, 26 de mayo de 2010

Encara que amb alguns imprevistos de darrera hora ,finalment som els 6 matats que es van llevar a quarts de 5 del mati per anar cap a ripoll a gaudir d'una bonica jornada de "cicloturisme" .amb mes ciclo que turisme Finalment som :Mario,Juanan,Osquilla,O. Puntí , Dani i jo... Tenim la baixa de darrera hora del BAENA ,????, aixi que carreguem la furgo del MARIO i del O.Punti i tots contents cap amunt a buscar el darrer component de la expedicio ,en PEP .

Pel cami no paren de passar.nos cotxes carregats de BTTs que van a la marxa del CABRERES,,els hi explico a tots que no hi vagin mai,mai,mai,,,el LLORENÇ i jo sabem el perque, tots 2 tenim un record lamentable d'aquest megaborregada organitzada pel SOLOBICI on s'ajunten 4000 bikers de totes classes i condicions disposats a aguantar taps, embussos,colapses i demés burrades impropies d'una marxa ..ACV ( a cagar a la via). La boira de VIC molt espessa no presagia un gran dia als bikers,,,però nosaltres arrivem a CAMPDEVANOL amb un sol i cel precios ,,,i 7ºC Aparquem i apareix la nota negativa del dia,PEP amb el cotxe i la bici a dins...ha tornat a reventar la coberta del davant , una GP 4000 qauan a baixava de Campelles a trobar-nos.La culpable...la pastilla del fre que desgastada en forma de cunya fa que fregui la coberta i la rebenti.... Tot un madrugon i kms de cotxe per no res,,, la propera vegada portarem a la furgo una coberta de rencanvi encara que sigui usada per sortir del pas.

TOTAL que arranquem sense el PEP a fer el que hem vingut tots , gaudir un dia de ciclisme dels bons.

Ja som a la pista forestal i el DANI que ha parat a treure`s el paravent es cola i puja cap a la cruilla del santuari de MONTGRONY ,,,pardillo , si ell mateix diu que va estar una vegada escalant parets alla..això de dormir poc l'ha afectat, i els 192 kms que va fer dissabte!!!!!!! Ho HAVEU VIST!!!!! L'esperem i tots junts seguim cap a la Creueta tot precios , grans vistes d'alta muntanya.....i el millor de tot ,els darrers kms del port amb molta neu als vessants ..fins i tot la foto del cartell la fem sense cartell,,,esta colgat literalment per una manta de neu.


Baixada a la MOLINA,repecho trencamcames abans de la Masella i arrivem a ALP on esmorzem al bar de l'any passat.anem molt be de temps i agafem amb ganes els 22kms de pujada a la COLLADA de TOSES,,bon ritme ,tot xerrant ,,fins que a l '"amic" PUNTI se li acut engranar la cassola i augmentar el pas,,anem a tope i no afluixa ,,no el treu fins a dalt on nomes aguanten el DANI i el JUANAN.foto de grup al cartell i veient l'horari proposo fer un NEVÀ-Planoles-CAMPELLES,,tots diuen que si perque alguns no tenen ni idea del que els espera.Baixada rapidissima a Toses i agafem la pista de terra ja asfaltada perfectament que puja a Nevà.La mateixa on l'any passat TONI TIME va renegar perque era de terra i les seves flamants BORA poden ratllar-se.


La pujada es relativament suau,,però comencen a caure 4 gotes , el cel a la banda de BARRAQUES ,PUIGMAL i la COLLADA esta negre de tormenton,,ens hem d'espavilar ,,,rapids cap a Planoles i pista de ciments cap a dalt CAMPELLES,,els hi dic que no puja gaire,,,i el darrer km cagüen ,les rampes son del 15%!!! Les gambes fan pupa però a dalt ja haurem acabat la feina..el MARIO aguanta com un campio ,portem 100 kms ja i 2520 m de desnivell.


Ara ja només queda baixar a Ribes i rodar amb putu vent de cara fins Campdevanol, ens vem organitzar amb uns relleus curts i rapids per fer una arrivada perfecta,son gairebe les 14 h i ja estem al cotxe ,113 kms, 4h51' ,i 2540 m .tots contents d'un recorregut 5 estrelles..l'any vinent tots diem que hem de tornar. Si pot ser amb mes quorum.

Josep

0 comentarios: