.

Sortida Granera - 03.04.11 - a les 7:45 en la rotonda de Castellar


.

Sortida a Prat del Lluçanes

jueves, 20 de mayo de 2010



BON DIA BLACKERS, ES EL NOU MOT PER CALIFICAR ALS QUE AHIR VAN ESTRENAR EL CULOTTE .

cal dir que el culotte ha quedat excel.lent, super disseny precios ,,,i encara hi havia gent que deia de fer el culotte negre amb 3 ratlles adidas com el TEAM SKY,,el que tenim li dona 20 voltes en disseny .,,però sobre gustos ,......

de la jornada d'ahir la qualifico modestament de 4 estrelles , no pel desnivell acumulat , sino pel recorregut, paisatges ,tranquilitat , i el plus que li dona el fet que les carreteres en bona part eren inèdites per a tots els Blacks que ahir van fer aquesta ruta .

A LES 6:30 H burot estem Mario amb la flamant furgo NISSAN ,Baena , Osquilla i jo.Arranquem cadascu en el seu cotxe,perque els breveterus de la LUBA farem un extra al final de la etapa.

Manresa esta en obres i ens foten fer una volta pel centre de merda.Contactem amb l'OSCAR PUNTI i arranquem cap a SURIA, termometre: 7ºC , fot un fred ...en algun punt que sospitem va ser a la rotonda de la entrada a la presó dels LLEDONERS , PEP que va en direccio a MAnresa a trobar-nos no ens veu...arrivem a Suria i trucades varies al movil per localitzar-lo.No contesta i enfilem cap a Castelladral,,un paradis per al ciclista, carretera en perfecte estat, transit nul i pujada constant però assequible...alla ve el trencall de la pista a Navas que passa per St CUGAT del RACO ,contactem per fi amb el PEP que ve per darrera cremant gomes...quedem en baixar tranquils a NAVAS i alla ens trobem per fi .LA pista forestal perfecte , baixada , boscos, ermita romanica ,camps verds i vermells de roselles...buff quin esclat primaveral.

A NAVAS comença el port de la jornada a PRATS LL 21 kms quasi tots de pujada ,no massa dura sino de les que permeten tensar el ritme.una vegada mes no hi ha transit , bones vistes del PIRINEU carregat de neu i tobogans fins esmorzar a PRATS.el bar que estrenava contracte es guanya la renovacio per a properes ocasions. 5.50 € per barba.

temperatura a l'ombra 10 ºC segueix fotent rasca i el PEP i PUNTI s'encarreguen d'escalfar al personal fins a Avinyó amb ritme canyeru.
girem cap a balsareny ,rampa curta al CORNET que fa mal a les gambes....i falso llano una altra vegada mes el PEP i PUNTI arrosegant cassola.

ja estem a la crta de SURIA , les VILAREDES per a mes dades .tranquilitat ,molts ciclistes rodant per una carretera solitaria i boscosa,amb algunes rampes curtes i facils.A SURIA , el PEP i PUNTI acaven la feina. la resta seguim cap a CALLUS i a ST JOAN VILATORRADA paradeta per acomiadar al MARIO.

BAENA ,OSQUILLA i jo tenim deures per fer i enfilem cap a FONOLLOSA, tot pujada i vent de cara,pero a ritmo bisonte que diria el mestre LORENZO.barrita i repostaje a la font de Fonollosa i cap amunt a l'alt dels Pallaresos , punt culminant per baixar ja cap a aguilar de segarra i Rajadell.Vent de cua , bon ritme cap a Manresa i per fi el cotxe...163 kms (40 kms extres de fer el bucle ) ,27'10 kms/h , 2.246 m de desnivell i 6 h damunt la burra,,,breveteru power.

JOSEP

0 comentarios: